Author Topic: Dutch (NL) bitcoin exchange LiteBit.eu has been HACKED!  (Read 141 times)

Offline administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 26083
    • View Profile
Dutch (NL) bitcoin exchange LiteBit.eu has been HACKED!
« on: September 13, 2017, 06:23:23 PM »
I just received this email (I removed my name of course):

It basically says they have been hacked but no coins stolen but all my personal info: my password, address info, bank account info, etc is in the hands of the hackers
------------------------
Toeleverancier van LiteBit slachtoffer cyberaanval

Beste .....,

Een toeleverancier van LiteBit is op 12 september 2017 slachtoffer geworden van een gerichte cyberaanval. Helaas heeft dit betrekking gehad op een server van LiteBit. De details van de cyberaanval worden momenteel onderzocht, maar wij kunnen concluderen dat een onbevoegd persoon toegang heeft gekregen tot uw: emailadres, gehasht wachtwoord, IBAN’s, telefoonnummer, adres en portfolio gegevens.
 
Deze aanval heeft nadrukkelijk geen invloed gehad op de tegoeden van gebruikers, alle munten van gebruikers staan veilig. Ook zijn er geen verificatie documenten (identiteitsgegevens) betrokken bij dit incident.

Het is van groots belang dat 2FA instellingen opnieuw ingesteld worden. Hier kunt u lezen hoe u dat kunt doen: LiteBit 2FA


Wij begrijpen dat de recente problemen bij LiteBit en haar toeleverancier een deuk slaan in het vertrouwen in onze organisatie. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij hebben direct maatregelen getroffen en wij zullen in de toekomst maatregelen blijven treffen om uw vertrouwen in LiteBit te herstellen. Er is aangifte gedaan bij de politie en een melding gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de helpdesk!

Telefoon: +31 (0) 10 307 48 20
E-mail: support@litebit.eu

Onze excuses voor het ongemak,

Team LiteBit.eu
------------------------